Pickpack logo

Yritys

Pickpack Oy on vuonna 2001 perustettu pakkausalan asiantuntijapalveluita tuottava ja tarjoava yritys. Pakkaavalle teollisuudelle tarjoamme pakkausratkaisuja, jotka voivat koostua useiden tehtaiden valmistamista tuotteista. Pakkausteollisuudelle ja laitevalmistajille tarjoamme yhteistyökumppanuutta tuotekehitykseen, markkinointiin ja myyntiin.

Parhaimmillaan olemme aaltopahvi-, muovi- ja paperituotteiden parissa. Tunnemme tuotantotekniikat ja olemme apuna tuotteiden suunnittelussa. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtävä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!

Enemmän kuin tavarantoimittaja

Pickpack Oy suunnittelee, markkinoi ja myy pakkausalan tuotteita pääasiassa maatalouden elintarviketuotteiden tarpeisiin. Toimintatapaamme kuuluu tuntea asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset pakkauksilta. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä asiakkaidemme kanssa pakkaustarvikkeita teollisuuden, kaupan ja keskusliikkeiden toiveiden ja vaatimuksien mukaisiksi.

Yhteistyökumppani

Pickpack Oy tarjoaa palveluita, joilla asiakas voi jopa ulkoistaa sovittujen pakkaustarvikkeiden hankinnat ja hallinnan. Pickpack Oy ottaa halutessanne osavastuun pakkaustarvikkeidenne riittävyydestä, laatuseurannasta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Palvelu lähtee tarpeiden kartoituksesta volyymin seurantaan ja laadun hallintaan. Hoidamme ideat painotuotteeksi, mahdolliset reklamaatiot ja olemme muutenkin teille yhteistyökumppani.